Kauplemistingimused

TÄHELEPANU!

Koostame sel aastal kauplejatele platsiplaani. Oma koha saavad kauplejad, kes on end registreerinud ja arve tasunud 11.ks augustiks. Kõik teised saavad vabadele kohatele vastavalt saabumise järjekorras.

Festivali laadal kauplemiseks tuleb täita siin kodulehel registreerimisleht. Valige endale sobiv valdkond ning täitke kõik väljad. Korda läinud registreeringu kohta saate kinnituse ja arve oma e-maille kohe peale tellimuse vormistamist. Ettemaksu ei tagastata.

Valdkonnad:

  • Toitlustamine ja toidukaubad vooluga 1m 10 €.

Siia kuuluvad kõik soojad ja külmad söögid/joogid (sh jäätis, õlu jms), mida soovite müüa ja mille hoidmiseks valmistamiseks soovite korraldajate poolt elektrit.

  • Toitlustamine ja toidukaubad vooluta 1m 7 €.

Siia kuuluvad kõik soojad ja külmad/joogid (va mesi ja käsitööna valminud toit).

  • Käsitöö, põllumajandussaadused (sh mesi ja käsitööna valminud toit), trükised jms. 1m 5 €.
  • Istikud 1 müügikoht 7 €.
  • Tööstuskaup 1m 15 €. Siia kuuluvad valmisriided, jalanõud, pesu, majapidamistarbed, mööbel jms.

Olete oodatud osalema Kalevipoja kalasupi konkursil 17.augustil Mustvee vallas Kasepääl

Kalasupikonkursi tingimused:

  • Üldtingimused
    • Supp tuleb valmistada Peipsi järvest pärit kalast.
    • Osaleja võtab kaasa tooraine, supi keetmiseks vajalikud töövahendid, serveerimisvahendid ja vajadusel telgi.
    • Osalejal on supi keetmiseks aega 2 tundi (10.00-12.00). Tooraine, välja arvatud kala, võib kodus puhastada ja tükeldada. Kala tuleb supi jaoks ette valmistada koha peal.
    • Osaleja võib supi keetmiseks kasutada gaasipõletit, katelt või elektripliiti oma generaatoriga.
    • Võistlusala asub laada territooriumil

Supi keetmine on avalik. Supp tuleb keeta publikule nähtavalt ja jagada huvilistele seletusi.

  • Iga osaleja paigutab oma alal nähtavale kohale oma nimesildi ja supi retsepti.
  • Osalejal on õigus pärast žürii tegevuse lõpetamist oma suppi müüa.

 

  • Žürii tegevus
    • Žürii on viieliikmeline.
    • Supi puhul hinnatakse toidu maitset, välimust ja serveerimist.
    • Žürii liikmetel on õigus võistluse ajal käia ringi ja vaadelda osalejate tegevust.
    • Osaleja serveerib žüriile 1 portsjoni suppi selle visuaalseks hindamiseks ja igale žürii liikmele väikese portsjoni maitsmiseks. Supp peab olema esitlemisel õige temperatuuriga.
    • Iga osaleja tutvustab žüriile kuni 5 minuti jooksul oma valmistatud suppi ja vastab küsimustele. Žüriil on õigus tutvustusaja pikkust muuta vastavalt osavõtjate arvule ja see teatatakse osalejatele võistluse alguses.
    • Hindamine algab kell 12.00. Žüriile esitlemise järjekord määratakse loosiga võistluse alguses.
    • Võistlusel autasustatakse parimaid supi keetjaid.

 

  • Võistluse ajagraafik
    • Osalejate eelregistreerimine toimub kuni 5. augustini 2019 e-posti aadressil: tamm@mustvee.ee, tel. 5309 0915 (Aive Tamm),
      krista.pint@mustvee.ee, tel. 5635 7755 (Krista Pint).
    • Osalejad kogunevad võistluspaika hiljemalt kell 9.00.
    • Võistlus kestab 10.00-12.00.
    • Osaleja serveerib ja esitleb oma suppi žüriile vahemikus 12.00-12.30.
    • Žürii kuulutab võistluse tulemused välja vahemikus 12.45-13.00.

Tingimustes ja ajakavas võib tulla väikeseid muudatusi

Supikonkursi korraldajad:
Aive Tamm, tel. 5309 0915
Krista Pint, tel. 5635 7755